Следвайте Гласове в Големите британски групи супермаркети са извикани на среща

...
Следвайте Гласове в Големите британски групи супермаркети са извикани на среща
Коментари Харесай

Британското правителство иска среща с търговските вериги заради празните рафтове в магазините

Следвайте " Гласове " в 
Големите английски групи супермаркети са извикани на среща с представители на държавното управление, с цел да бъде разисквана обстановката с празните лавици за плодове и зеленчуци в магазините в миг, когато дефицитът на артикули за салата в страната навлиза в трета седмица, заяви министерството на околната среда, храните и селските региони, представено от Ройтерс. Министърът на храните и земеделието Марк Спенсър ще се срещне с шефовете на огромните английски магазини по-късно през днешния ден, съобщи Българска телеграфна агенция. 

Миналата седмица най-големият английски търговец на хранителни артикули " Теско " (Tesco) последва съперниците си " Асда " (Asda), " Морисънс " (Morrisons) и " Алди " (Aldi) в налагането на ограничавания за покупка на домати, краставици и чушки, откакто доставките бяха наранени от нарушавания в развъждането и събирането на реколтите в Южна Европа и Северна Африка заради нетипични метеорологични условия. 
Кризата се изостри от по-малкото произвеждане през зимата на оранжериите във Англия и Холандия заради високите разноски за сила и обществените медии са цялостни със фотоси на празни лавици за плодове и зеленчуци в супермаркетите.

Empty shelves across Britain. This was all predictable, also very much predicted. Ending free-flowing EU migration, goods and services was an advertised benefit of. And this is the result. The matter is as simple as this. No matter what they tell you.

— Ika Ferrer Gotić (@IkaFerrerGotic)

Спенсър сподели, че рецесията е посочила какъв брой подвластна може да бъде Англия от избрани търговски пътища за някои типове храни.
" Знам, че семействата чакат свежите артикули, от които се нуждаят, да бъдат на рафтовете, когато отидат за седмичното си извършване на покупки в супермаркетите. Ето за какво взех решение да се обадя на шефовете на супермаркетите, с цел да схвана какво вършат, с цел да бъдат рафтовете още веднъж заредени и да очертаем по какъв начин може да бъде избегнато повтаряне на обстановката ", сподели той в изказване. 
Миналата седмица Терез Кофи, министър на околната среда, храните и селските въпроси, предизвести, че дефицитът може да продължи до още един месец.
Тя беше необятно осмивана, откакто сподели, че британците, които не могат да се снабдят със зеленчуци за салата, биха могли вместо това да помислят за ряпа.
Търговците на дребно са уверени, че проблемите произтичат от слабите добиви на континента и в Северна Африка, както и че доставките ще се подобрят през идващите дни или седмици. От друга страна Националният съюз на фермерите (NFU) съобщи, че дефицитът на някои плодове и зеленчуци в супермаркетите в Обединеното кралство може да се окаже единствено " върхът на айсберга ".
 
Източник: Българска телеграфна агенция
 
 
 
 
28 Фев 2023428 Фев 20235827 Фев 2023351927 Фев 2023180227 Фев 202367227 Фев 20231131Коментарим-р Сунак27 Фев 2023 18:03ч.
А по какъв начин е снабдяването с къри?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ввв27 Фев 2023 18:06ч.
оо, то тогава не протести ами глави ще се търкалят по улиците те имат опит в лондон с отрязаните глави..
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Британското държавно управление желае среща с комерсиалните вериги поради празните лавици в магазините27 Фев 2023 19:13ч.
Колко тъпо, че бай Тошо не доживя да види това.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ввв27 Фев 2023 18:04ч.
Стройте се Теско, БП...! МирррНО! Пазарна стопанска система!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Адам Смит27 Фев 2023 18:19ч.
Какво става с моята невидима ръка на пазара?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ввв27 Фев 2023 18:23ч.
Искат еФФтин комунизъм, на им. Там са остров и заплащат от години на земеделците да затварят фермите и фармите:) На им! Ся Путин ше е им отговорен:)
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Невидимата ръка на пазара е заета да преджобва абдалите от " клуба на богатите " 27 Фев 2023 18:38ч.
Така е в " свободния " свят:D
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати " Там са остров и заплащат от години на земеделците да затварят фермите и фармите " 27 Фев 2023 19:17ч.
Да се готвят холандците...
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Къде го пазара регулатор ве, абдали:D27 Фев 2023 18:36ч.
Някой от Фондация " Институт за пазарна стопанска система " няма ли да каже нещо мъдро по случая:D
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Да, амииии27 Фев 2023 22:40ч.
Путин е отговорен! Въведете купонна система!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати бритиш хомосекшуъл27 Фев 2023 18:47ч.
Няма по какъв начин Путин, Си, руснаците и китайците да не са отговорни за тоя недостиг, разпасали са си поясите и ограбват горката горда антиколониална UK Британия, която дава последния си залък за изстрадалата си посестрима ЮКрейн и която нищо неприятно не е причинявала никому, а единствено се е борела за независимост на народите, народна власт и разцвет. Защо я санкционират по този начин?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Ангсоц27 Фев 2023 18:56ч.
Проблемите, comrades, ще се решат едвам след привикване на пленум на Централен комитет на Партията, отдаден на въпроса с търговията. Там виновните приятели, най-много Другарят Крал Чарлз III, и другаря Сунак ще прочетат Тезисите за справяне с рецесията в търговията. И след това ударен труд по Тезисите, приятели британски комунисти, нео-комунисти, хомосексуалисти и най-много сатанисти!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Къде сте фобчета? Ау27 Фев 2023 20:54ч.
Нали руснаците щяха да ядат танкове и ракети?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати На остаряла коза яре27 Фев 2023 21:32ч.
Моля ви!Стига с тия простотии.Боли ме...за салатите на тоя или оня!Това не е съществено! Гласове, до 3 март ще ви виждам сеира и след това приключвам с каквито и колониални вести.Дотегнахте ми.Това не е съществено да се майка ме за другите или да зрорадстваме-видите ли каква покруса,посред зима нямали пресни...Има консерви-и плодове и зеленчуци.Стига бе!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Викт28 Фев 2023 0:57ч.
Ряпа повече с оцет и зехтин, кат прднеш и да ти залюти на очите
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати декор Лайнянен28 Фев 2023 8:04ч.
Скоро Европейски Съюз ще помогне на британските си сътрудници и зареди магазините им догоре с храните на бъдещето, а иминно с насекомоподобни. Като се стартира от щурци, бръмбари и приключи с бълхи, въшки и кърлежи. Яжте англосаксонци та усти да ви се пенят.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани23 Фев 2023139307 Фев 2023181426 Фев 2023690918 Фев 20231385
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР